BlogBlog   
Savaş Oyunları

İmparatorluğun kapısına dayanmış düşman askerleri ve düşman yaratıkları duvarı yıkıp içeriye girmek için fırsat kolluyorlar onlara izin vermemelisin. Nasıl mı? Talimatları oku ve uygula ve bu oyunda başarılı ol. Play yazan yere tıkla, start yazan yere tıkla ve bilgilendirme ekranına göz atıp oyuna başla. Fare ile gelen düşmanların biraz önüne kayayı at ve sonra savaş araçların değişecek bunu da ekranın yukarısında göreceksin. Diğer savaş araçlarını kullanarak daha etkili bir savunma yap. İmparatorluğu savunmak senin en temel görevin olsun.
  • (11.01.2015)






  •        Dünya üzerinde milyonları aşan oyuncu kitlesi olan savaş oyunları, gerek animasyonu gerek kurgusu gerekse olay ve kişileriyle fark yaratan ve her geçen gün daha çok sevilen bir oyun türü olmayı başarmıştır.
           Kara, deniz ve hava taşıtları ya da herhangi bir silah… Bunlardan biri sizin oyundaki savunma aracınız olacak ve bu savaş aracını siz kullanacaksınız. Savaşırken kısmen dövüş ya da nişan almayı da gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle her an tetikte olmalı ve etrafınızda amacınıza ulaşmak için önünüze çıkacak her türlü engeli yok etmelisiniz.
           Savaş oyunları, oynayanları her an biraz daha içine sürükleyen bir boyuta sahip olduğundan bu oyunları oynarken dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. Zamanın nasıl geçtiğine ve olayların içinde macera ve aksiyonu ne kadar dolu dolu yaşadığınıza siz bile inanamayacaksınız.
           Düşmanlarınızı yenmek için kıyasıya bir çekişme içinde olacağınız zorlu mücadelelere girişmek için daha ne bekliyorsunuz? “TokOyun.com” ile en yeni ve en kusursuz savaş oyunları bir adım yanında. Hayatta kalmak, savaşmak ve başarmak için bundan daha iyi bir fırsat olamaz. Hadi sen de tıkla, savaşmaya başla. Senin savaşın iyi eğlenmek, unutma!