BlogBlog   
Atış ve Nişan Oyunları

Taktik Suikastçı üçüncü serisiyle sizlerle. Şehirde zorlu bir mafyayı yıkmaya çalışan ekipleri için önemli olan suikastçı bu zorlu görevi üstleniyor ve karanlık işleri aydınlatıyor. Play yazısına tıkla ve oyuna başla. Realism bölümü daha zor severler Arcade bölümü daha basit oynamak için. İstediğin birini seç ve execute yazısına tıkla önce alıştırma yapıyorsun sonra asıl göreve geçiyorsun. Boşluk tuşu ile silahın dürbününü kullanabilirsin.
  • (16.12.2013)






  •        Atış ve nişan oyunları tek başınıza hareket etmeniz gereken oyunlardır. Seç, nişan al ve ateşle demek, bu oyunları özetlemek için yetecektir sanırım.
           Öncelikle olay kurgusunu seçeceğiniz pek çok seçeneğiniz bulunuyor. Bir savaşta bir asker, bir okçuluk müsabakasında bir oyuncu ya da parayla tutulmuş keskin bir nişancı… Siz hangisini olmak istersiniz?
           Buna karar verdikten sonra silahınızı seçmelisiniz. Bunu yaparken ise hedefinizi göz ardı etmemelisiniz. Öldüreceğiniz biri mi var yoksa atış yapmanız gereken bir durum mu? İşte bunu belirledikten sonra işin heyecanı yanı yavaş yavaş başlar. Sırada hedefi bulmak ve ona nişan almak vardır.
           Oynadığınız oyun, savaş ya da dövüş tarzındaysa öldürdüğünüz her insan başına puanlar ya da farklı hamleler kazanabilirsiniz. Yolda sizi bekleyen tehlikeler olacaktır, dikkatli olmalısınız. Eğer ok atma ya da nişan alıp ateş etme tarzı bir oyunsa oynadığınız, o zaman çok dikkatli olmalı ve hedefi tam on ikiden vurmaya çalışmalısınız. Çünkü bu tarz oyunlarda hedefe en yakın atışları yapan, en yüksek puanları alandır.
           Peki ya sen? Sen ne kadar başarılısın hedefine nişan alıp ateş etmede? Eğer iyi olduğunu düşünüyorsan “TokOyun.com” tam sana göre. Fark yaratan, heyecan veren ve zekice tasarlanan birbirinden güzel atış ve nişan oyunları ile her adımda biraz daha ileriye gittiğini görecek ve iyi eğleneceksin. Hadi durma,harekete geç, ne kadar iyi olduğunu göster!